Lørenskog musikkorps har lagt bak seg en begivenhetsrik sesong som har inneholdt alt fra seriøs konkurransemusikk til skikkelig partymusikk og koselig julemusikk. NM er som alltid et av de store høydepunktene, og selv om vi kanskje hadde håpet på en enda bedre plassering i 1.divisjon etter alle de gode tilbakemeldingene vi fikk, så er vi strålende fornøyd med at vi fortsatt er et 1.divisjonskorps i NM-sammeheng. Vi gleder oss allerede til neste NM, og har startet prosessen med å finne NM-repertoaret.

17. mai ble en våt affære, og selv om vi så ut som den hvite horde, i like hvite regnponchoer, ble det både flotte marsjer og nasjonalsang.

Earth, Wind & Fire-prosjektet i fjor høst, ble også en stor suksess, med langveisfarende William «Kooly» Scott William ’Kooly’ Scott William ’Kooly’ Scottpå vokal. Konsertene ble godt tatt i mot av publikum, og det var spesielt morsomt med kveldsforestillingen der det var ståplasser og muligheter for å kjøpe seg drikke. Publikum jublet og danset med.

Julekonserten ble en koselig og intim opplevelse, og vi satser på å gjenta suksessen neste år, da med Kirsti Sørli Hansen, kjent fra Idol, på vokal.

Sesongen ble avsluttet med konsert på Trygve Madsen-festivalen, med komponisten selv som publikum.

Vi håper du er med oss fra høsten også, da skal vi blant annet ha høstkonsert med solister fra skolekorpset og i november flyr vi ut i verdensrommet på Lillestrøm kultursenter. God sommer fra alle oss i Lørenskog musikkorps.